Каде што кинескиот ѕид започнува

Spread the love

Многумина ја споделуваат оваа слика на интернет како точка каде што ѕидот завршува, но всушност локалните жители оваа точка ја нарекуваат „почетокот на ѕидот“.

(Visited 11 times, 1 visits today)