Објави во оваа категорија Технологија

Дали Советскиот Сојуз имал подобар спејс-шатл во Студената Војна?

Кога американскиот спејс-шатл се појави како нова технологија, светот немаше видено ништо слично пред тоа. Беше првото вселенско летало што може да се користи повеќекратно,…

Прочитај повеќе