Објави во оваа категорија Анатомија

Како функционираат ушите?

Ова прашања го фасцинирално нобеловецот Георг Фон Бекеси. Тој мактрпно трагал по одговорот на ова прашање преку дисекција на структурите што го сочинуваат внатрешното уво…

Прочитај повеќе