Објави во оваа категорија Филозофија

… нешто околу комплексниот и контроверзен концепт за времето претставен од Шон Керол.

Малку тежок концепт за замислување, но прилично возбудлив за читање и истражување: Физичарот Шон Керол се обидува да разбере како времето функционира – поточно, да…

Прочитај повеќе